Central shopping, Nám. SNP 30, Zvolen

V. P. Tótha č. 2088, Zvolen

Odborný servis okuliarov

Zhotovenie okuliarov

Vaše nové okuliare zhotovíme priamo na našej prevádzke

Každé okuliare, ktoré zhotovíme sú jedinečné a prispôsobené pre konkrétnu tvár. Okuliare by podľa nás mali okrem ostrého videnia zvýrazniť vašu osobnosť, zvýšiť sebavedomie a dodať módny štýl ktorý vám pristane.

Pri výrobe okuliarov dbáme na tri kľúčové faktory:

Nechajte si u nás vyrobiť okuliare z ktorých budete mať radosť a ostré videnie.

Funkčnosť na mieru

Okuliare musia spĺňať vaše individuálne požiadavky na videnie a korekciu zraku. Správne šošovky a rám splnia vaše potreby do posledného detailu. Používame najnovšie technológie a materiály, aby sme vám zaručili ostré a pohodlné videnie po celý deň.

Pohodlie na mieru

Okuliare vám perfektne sadnú a nebudú vás nijako tlačiť ani obmedzovať. Ponúkame široký výber rámov rôznych tvarov, materiálov a veľkostí, aby ste si našli tie, ktoré vám budú perfektne sedieť a ladiť s vašim štýlom.

Estetika na mieru

Okuliare by mali dopĺňať váš vzhľad a vyjadrovať vašu osobnosť. S radosťou vám poradíme pri výbere rámu, ktorý bude perfektne ladiť s vašimi črtami tváre a celkovým štýlom.

Servis okuliarov

Aby boli vaše okuliare pohodlné a v dokonalom stave

Starostlivosť o okuliare je nemenej dôležitou súčasťou ich používania. Vaše okuliare pre vás predstavujú určitú hodnotu. Vykonávanie servisu okuliarov zverte do rúk profesionálom, ktorí presne vedia ako postupovať v prípade opravy, úpravy alebo servisu.

V rámci servisu okuliarov vykonávame komplexný servis, ktorý zahŕňa všetky aspekty starostlivosti o vaše okuliare:

Opravy okuliarov

Na opravy používame originálne náhradné diely, aby sme vám zaručili maximálnu kvalitu opravy. Priebeh opravy s vami odkonzultujeme takže budete vopred informovaní o jej rozsahu a cene.

Úpravy okuliarov

Ak vám okuliare nevyhovujú a je v našich silách okuliare upraviť tak aby ste s nimi boli spokojní, veľmi radi to pre vás urobíme.

Čistenie okuliarov

Vykonávame špecializované dôkladné čistenie okuliarov ultrazvukom, pri ktorom zbavíme šošovky a rám nečistôt a vaše okuliare budú opäť žiariť ako nové.

Meranie UV filtra

Ochrana očí proti slnku

Intenzita slnečného žiarenia a tým aj hodnoty UV žiarenia sú v každom ročnom období rozdielne. Nepriaznivý vplyv UV žiarenia na degradáciu sietnice je preukázaťeľný a preto by vaše okuliare mali byť vybavené zodpovedajúcou UV ochranou.

Kedy by ste mali otestovať úroveň ochrany vašich okuliarov?

Chcete mať istotu že vám vaše okuliare poskytujú dostatočnú UV ochranu? Využite našu službu merania UV ochrany