Central shopping, Nám. SNP 30, Zvolen

V. P. Tótha č. 2088, Zvolen

Biometrické meranie zraku

najmodernejšie technológie

Najpresnejšie individuálne meranie zraku DNEye®

Každé oko je jedinečné. V skutočnosti sú vaše oči rovnako individuálne ako vaše odtlačky prstov. V BIBIE-OPTIK sme hrdí na poskytovanie najvyššej úrovne odborných služieb.

Pri vašom ďalšom meraní zraku budú môcť naše skúsené optometristky použiť náš nový skener Rodenstock DNEye na digitálne skenovanie presného tvaru vášho oka. Biometrické merania nám umožňujú prispôsobiť každú šošovku vašim očiam a korigovať tak váš predpis, ako aj jemnejšie nedokonalosti (aberácie vyššieho rádu), ktoré nie je možné korigovať bežnými šošovkami.

Pomocou DNEye® Scannera sú oči individuálne merané a pomocou niekoľko tisíc meracích bodov dokážeme vytvoriť presný model oka. Všetky relevantné biometrické údaje prúdia priamo do výroby šošoviek: Šošovky sú vypočítané tak, aby zodpovedali každému jednotlivému oku s presnosťou na mikrometer.

DNEYE® SKENER

Čo všetko vieme zistiť o vašom oku?

dokonalé videnie

Pomocou skenera DNEye® vám dokážeme poskytnúť

Kontrastné videnie s dokonalým vnímaním detailov
Prirodzené videnie so širokým zorným polom
Bezpečné videnie so skvelým nočným videním
Farebné videnie s prirodzeným vnímaním farieb
Bezpečné videnie so skvelým nočným videním
Farebné videnie s prirodzeným vnímaním farieb

Meranie zraku kvalifikovaným personálom

V našej optike vám bude biometrické meranie zraku vždy vykonávať iba kvalifikovaný personál, ktorý je odborne školený na prácu s najmodernejšími technológiami, ktorými naša očná optika disponuje. Rezervujte si váš termín a nechajte si zmerať zrak profesionálmi.

U nás je meranie zraku vždy: